Stelajele de perete sunt cea mai optimală soluţie pentru magazinele de tip alimentar. Avînd aceeaşi complectaţie ca şi stelajele masive de market, stelajele de perete ocupă o suprafaţă mult mai mică, poliţele încep practic de la perete ceea ce permite economisirea spaţiului atît de preţios în condiţiile unei încăperi mici.  După parametrii tehnici stelajele de perete au aceeaşi rezistenţă şi costă practic de patru, cinci ori ! mai ieftin decît cele de market!
 

 

   Citeşte mai departe: Soluţie gata p/u Alimentara

Amenajarea spaţiului comercial dese ori se tranformă într-un chin pentru posesorii de bussines, în special dacă este vorba de suprafeţe mari ţi/sau nestandarde care necesită "bani grei".

Cum de procedat cînd ai nevoie de utilaj şi vreai să faci şi economii?

Soluţia este de a utiliza stelajele de perete! Cu ajutorul lor nu numai că veţi economisi bani, dar şi veţi folosi spaţiul comercial cu mai multă eficacitate.

Efectuînd montajul conform tehnologiei Dvs. veţi obţine poliţe cu capacitatea de rezistenţă de pînă la 100 kg! Totodată preţul la astfel de stelaje va fi practic de patru ori mai mic!

 

 

Citeşte mai departe: Soluţie gata p/u Magazin Piese Auto

 

Pentru magazinele cu jucării un element important îl constituie gama de culori şi forma stelajelor. Poliţele din pal permit executarea practic a orice formă şi în combinaţie cu profile şi suporturi se poate face combinaţia dorită de rafturi. Gama de culori a PALului laminat al companiei EGGER constituie  aproximativ 100 de culori şi nuanţe. Marfa pentru copii pe aşa fel de poliţe arată cu mult mai atrăgător. Şi toate astea la un preţ de două ori mai mic decît stelajele standarde!

 

 

 

    

Citeşte mai departe: Soluţie gata p/u Jucării

Compania Hopman propune o gama largă de accesorii pentru amenajarea magazineleor, chioşcurilor ce comercializează haine. Cu aşa elemente ca profile şi cronştaine Dvs. veţi putea să creaţi practic orice configuraţie pentru expunerea mărfii. Toate elementele pot fi cu uşurinţă schimbate/combinate, aranjamentul lor în orice moment poate fi modificat ceea ce va permite fără cheltuieli suplimentare sa adaptaţi utilajul sub o anumită categorie de marfă.

 

 

 

Citeşte mai departe: Soluţie gata p/u Haine

Stelajele de tip combinat sunt cea mai bună soluţie pentru expunerea mărfii pe mijloc de sală. Spre deosebire de cele standarde (după dimensiuni, după culoare) Stelajele Combinate pot fi executate practic de orice dimensiuni! Şi chiar în cel mai incomod spaţiu, din punct de vedere al dimensiunilor, se va putea executa un stelaj cu complectaţia dorită!

 

 

 

 

Citeşte mai departe: Stelaje Combinate