Compania noastră propune stelaje de mai multe tipuri: 

 

     1. Stelaje de perete.

   Aceată variantă de stelaje este cea mai răspîndită în cazurile cînd pereţii marketului sunt executaţi din materiale dure (beto, piatră, cpramidă, fortan ş.a.). Stelajele sunt alcătuite din profile şi suporturi pe care se fixează poliţele. Profilele se montează în perete, suporturile la rîndul lor se fixează în profil la înălţimea dorită. Pe suporturi se fixează poliţele care pot fi practic din orice material: PAL, Sticlă, Lemn şi chiar Tabla din Fier.

 

 
     Poliţe din PAL    Poliţe din sticlă
      Avantajele acestor stelaje:         
 

     Posibilitatea de a realiza orice configuraţie şi orice dimensiuni. În comparaţie cu stelajele standarde, unde dimensiunile variază între 660,1000,1250,1330 mm secţia, stelajele noastre Vă vor permite să folosiţi orice spaţiu din încăpere. Spre exemplu aveţi un colţ de perete cu dimensiunea de 1240 mm-  din cele standarde Veţi putea pune numai pe cel de 1000mm deci, pierdeţi un spaţiu destul de preţios luînd în consideraţie că aici se putea expune marfa Dvs. Stelajele noaste pot fi de orice marime: fie 1240mm, fie 2780 mm-practic orice dimensiuni.

 

 Forme nestandard   Orice înălţime  

   Este posibil de folosit practic orice culoare, e foarte important în cazul Brandurilor cînd este nevoie de oculoare specifică, sau culorile din încăpere nu permit nuanşele reci a stelajelor standarde. Ca exemplu TOT Centrul Comercial "Zorile" este complectat pe baza stelajelor noastre.

   
 Individualitate! 
Creaţivă un stil individual! Diferenţiaţivă de concurenţi!

     
         
     Poliţe în jurul coloanei    Poliţe din sticlă   Stelaj insular   Complectaţii individuale
   

     Nu ocupă spaţiu înplus, poliţele se încep direct de la perete (la stelajele standarde se pierd 100mm pe perimetru de la perete). Luînd în consideraţie că poliţele noastre pot sa acopere tot speţiul pereţilor pe perimetru şi permit folosirea spaţiului comercial cu eficacitate - ele sunt cele mai întrebate în cazul amenajării a buticurilor şi chioşcurilor - ca exemplu reţeaua de magayine "Zoluşka". 

 
     

PREŢUL. Costul unui metru de stelaj standard va constitui 2000-2500 lei, pe cînd metrul liniar de stelajele noastre va fi de 500 lei!

 

 
   
     2. Stelaje combinate.  

     Acolo unde nu aste posibilă fixarea de perete, sau chir nu este perete Vă propunem stelaje combinate! În acest caz este posibil de executat cît stelaje de perete, cît şi stelaje insulare.

 
         
                 

     Stelajele date includ toate avantajele celor de perete ( sunt universale, posibilitate de orice dimensiuni, orice culori).

 
      Metrul liniar de astfel de stelaj va constitui 1300 lei pentru cel de la perete şi 2200 lei pentru cel insular.