Moldova, Chisinau info@hopman.md
ru ro en
Stelaje de arhivă

Rafturile metalice de arhivă sunt concepute pentru a stoca documente, arhive de birou în mape, documentație în întreprinderi, birouri, depozite și arhive. Ele se disting prin capacitatea de a forma secțiuni de orice lungime, ceea ce vă permite să stocați o cantitate mare de documentație.

Designul este aranjat astfel încât să poată fi expuse rafturile de lungimea necesară. Este alcătuit din corniere și rafturi care sunt atașate la ele. Marginile pieselor sunt rulate, ceea ce asigura siguranta in timpul asamblarii și funcționării. Toate componentele sunt ușoare, ceea ce face ca ansamblurile de rafturi să fie destul de ușoare.

Compania noastră furnizează pe piața din Republica Moldova  4 tipuri de rafturi de arhivă:

*Seria de rafturi de arhivă din metal - cel mai simplu rafturi de arhivă. Se completează cu rafturi și regimente în cantitatea necesară conform parametrilor stabiliți. În configurația unor astfel de rafturi nu există pereți, ceea ce micșorează costul final - astfel de rafturi sunt cele mai ieftine în comparație cu alte sisteme de rafturi de arhivă.

*Raft metalic de arhivă cu pereți din spate și lateral - aceste unități de rafturi au la baza lor rafturi metalice de arhivă din seria light, pe lângă rafturi , setul include și pereți, ceea ce are un efect foarte bun asupra comodității depozitării documentelor.

*Sisteme mobile rafturi de arhivare -Sistemul de rafturi mobile este conceput pentru depozitarea compacta a documentelor sau a produselor pentru diverse scopuri în volume mari și cresterea capacității de depozitare de la 40 la 70% păstrand în același timp spațiul camerei.

Proiectat pentru arhive, birouri, biblioteci, depozite, farmacii, etc. Sistemul de rafturi mobile constă din rânduri de rafturi care sunt instalate pe o bază mobilă și se deplasează de-a lungul ghidajelor șinei. De asemenea, dacă este necesar, în sistem sunt incluse rafturi staționare complementare, care au același aspect constructiv ca și rândurile mobile, ceea ce creează integritatea designului întregului sistem de rafturi. Rafturile mobile sunt montate pe șine, care sunt fixate rigid de podea cu dibluri. Rafturile staționare ale sistemului sunt instalate pe șine în linie cu rafturile mobile și fixate permanent prin fixare rigidă pe podea.

* Dulap metalic pentru cartotecă - este conceput pentru sistematizarea și stocarea convenabilă a documentației. Dimensiunile sertarelor sunt concepute pentru a stoca dosare suspendate A4. Sertarele sunt montate pe șine telescopice. Dulapul de dosar este echipat cu un sistem de extensie complet a sertarului si un dispozitiv anti-înclinare care împiedică scoaterea a mai mult de un sertar în acelasi timp. Dulapul pentru dosare este închis cu o încuietoare centrală.