Moldova, Chisinau info@hopman.md
ru ro en
Stelaje pentru depozit

Stelajele de depozit, deobicei au un aspect similar, dar diferă prin unele elemente care sunt concepute pentru a stoca un anumit tip de marfă. Genul clasic de stelaje pentru amenajarea unui depozit este stelajul pentru paleți (depozitarea mărfurilor pe paleți). Datorită accesului ușor la palet, acestea sunt instalate în aproape fiecare depozit.

În birouri, spații comerciale sau depozite mici, rafturile cu capacitate medie vor deveni indispensabile. În ciuda faptului că sunt ușor de asamblat, caracteristicile sale de performanță nu sunt inferioare celor de paleți.
În funcție de volumul pe care doriți să îl plasați, sunt definite următoarele tipuri de stelaje de depozit:

  • Stelaj de depozit cu capacitate medie. Sunt compacte, ușoare și ușor de asamblat. Umplutura pentru rafr este folosita deobicei din PAL/OSB sau metal, în funcție de produsele depozitate. Seria de rafturi ușoare este aleasă în principal pentru casă, garaj, birou sau spațiu comercial.
  • Stelaj de depozit pentru paleți. Cel mai popular echipament de rafturi pe care sunt depozitate produsele paletizate. Principalul avantaj al unor astfel de rafturi este capacitatea lor de încărcare de la 600 kg la 4000 kg per nivel de raft la 2700 mm lungime.
  • Mezanine. Un sistem de depozitare pe mai multe niveluri care vă permite să construiți o structură unică de depozit: utilizați spațiul maxim util pentru depozitare sau organizați spațiul de birou chiar în depozit.
  • Stelaj de depozit Cantilever pentru sarcini grele. Proiectat pentru depozitarea produselor de dimensiuni mari: profile, tevi, cherestea, etc.